Fürdés

Fürdéshez, tisztálkodáshoz szükséges szappan, szilárd tusfürdő vagy tustömb mangó és virág illatban. Az Ayma natúr szappanok 100% növényi, természetes alapanyagokból készülnek, minden szappan és tustömb vegán. 

Az agyaggal készült olivaolaj alapú szappanjaink tisztítják a zsírosodó, pattanásos bőrt, kamaszok számára remek választás!

A levendulás és körömvirágos szappanokban lévő gyógynövények elismerten nyugtató hatással vannak az érzékeny, sérült bőrre.

Az élvezeti kávávajas szappan remek bőrradír a fantasztikusan kellemes kávévaj-illat mellett.

A másik bőrradír a mákos szappan, simává varázsolja a bőröd.

Ha szereted a tusfürdőt, akkor a tustömböt Neked fejlesztettük! Műanyagmentes, csomagolásmentes, zero waste bőrápolás. Épp úgy használd, mint a szappant, és az eredmény magáért beszél: elképesztően selymes és puha bőr, síkos érzés nélkül.Nézet:
Sorrend:

Természetes tisztálkodás, természetes alapanyagokkal!

Vess véget a bőrödre ártalmas kozmetikumok használatának, válassz Te is natúr szappant és tustömböt!

Az olivaolaj alapú szappanok kükuszolajjal, sheavajjal, kávévajjal, viaszokkal ápolják, tisztítják a bőröd. Találsz megfelelő szappant a kamaszok zsírosabb, pattanásos, a gyerekek érzékeny, idősek szárazabb bőrére is egyaránt!

Szappanjaink képzzel készülnek, kiváló minőségű növényi és ásványi összetevőkből, olajokkal, vajakkal és gyógynövényekkel.

A higiénia mindig fontos, de napjainkban mégtöbb figyelmet kap. Bőrápoló szappannal moss kezet, ami nem szárítja a bőröd.

Hűvös és meleg időben egyaránt stresszoldó és nyugtató érzés venni egy kellemes zuhanyt vagy egy kád fürdőt. Használj ki minden alkamat és használj megfelelő kozmetikumokat, higiéniás termékeket hozzá.