Női trió leírás

 

 

NŐI TRIÓ KRÉMDEZODOROK

A női testhez és lélekhez igazítva

 
Gyakran előfordul, hogy azokon a napokon egész más az illatunk. Előfordult már veled, hogy akármilyen parfümöt és dezodort is használtál, nem fedte el a kellemetlen szagokat? Éppen akkor nem segített a kedvenc dezodorod, amikor egy stresszes tárgyalás, netán egy ígéretesnek tűnő randi várt éppen rád? Vagy éppen sportolás közben tűnt el a dezodorod illata?
 
A piros betűs napokon a nők többsége hajszoltabb, rosszkedvűbb vagy csak fáradékonyabb a hormonok összetett játékának köszönhetően, és ez megjelenik a testszagunkban is. Ugyanaz a dezodor, ami a hónap többi napján remekül szagtalanít, ezeken a napokon lehet, hogy kevésnek bizonyul. Mindez pont akkor, amikor minden egyébként is nehezebb, és lehet, hogy legszívesebben az ágyból sem kelnél ki. Ám a megfelelő illatokkal ilyenkor is csodát tehetsz, és könnyíthetsz a helyzeten.
 
Az Ayma Női Trió mindhárom darabja harmonizál a test és lélek pillanatnyi állapotával. Mindhárom változat a női ritmushoz igazodik, épp akkor jó, épp úgy finom, épp annyira illatos, ahogy és amikor arra szükségünk van. Ehhez távoli és hazai rétek, mezők növényeinek legtisztább esszenciáit válogattuk össze, és tiszta, bőrbarát, természetes hordozóanyagokba kevertük. E koncentrátumok néhány cseppje is képes fényt hozni a nehéz napokba, frissíteni a fáradt pillanatokat, feldobni a szürke hétköznapokat.
 
 
 
Webáruház készítés